Valikko

Yksityissuoja

Corset Story on kauppanimi Corset Story Ltd.- yritykselle.

Corset Story Ltd on sitoutunut takaamaan parhaimman laadun ja parhaimman käytännön kaikissa toiminnoissa. Vierailijat sivulla http://www.corsets-uk.com/ voivat olla varmoja, että yksityisyyteen ja luottamukseen kiinnitetään huomiota.

Kaikki henkilökohtainen tieto on kerätty, pidetty ja säilytetty noudattaen Data Protection Act (1998)- lakia.

KERÄTTY TIETO

Osa sivulla toimivista palveluista vaativat meitä keräämään henkilökohtaisia tietoja sinusta.

Nämä palvelut sisältävät (mutta eivät rajoitu): rekisteröinti, ostaminen, liittyminen uutiskirjeeseen, valitut ”kolmas osapuoli”- postitukset ja vastaavat palvelut.

Jotta täytämme Data Protection Act- lain vaatimukset, meillä on velvollisuus kertoa kuinka säilytämme ja käytämme kerättyä tietoa: Kaikki antamasi tiedot säilytetään turvatusti ja emme koskaan lähetä tai myy niitä kolmansille osapuolille.

TIETOJEN SÄILYTYS

Sinun tietosi on säilytetty ainoastaan tietojen esittämistä varten ja näin tehdessäsi olet antanut suostumuksen tähän menettelytapaan. Jotta voimme käyttää/varastoida tietojasi sillä ehdolla, että tarvitsemme niitä myöhemmin lisätilauksia tehdessäsi.

(Your information is only stored on submission and in doing so you are giving consent in accordance with this policy for this information to be used/stored in the provision of the service you have requested).

Corset Story Ltd ei kerää henkilökohtaista tietoa internetsivun vierailijoilta. Keräämme tietoa ainoastaan, jos käyttäjä antaa sen vapaaehtoisesti.

SÄHKÖINEN- JA KIRJEVIESTINTÄ

Jos olet valinnut, että haluat vastaanottaa kolmannen osapuolen postia tai ottaa osaa tutkimukseen, me otamme silloin tällöin yhteyttä sinuun mainonnalla tai tiedoilla Corset Story:sta (Corset Story Ltd) tai toimintaamme liittyvistä kolmansista osapuolista. Näitä tietoja saatamme myös käyttää tutkimustarkoitukseen.

Me saatamme joko lähettää sähköpostia, tekstiviestin tai kirjeen. Sinun tietosi eivät ole suoraan suojattu kolmansilta osapuolilta. Kaikki postitukset tapahtuvat Corset Story Ltd kautta, ellet valitse ettet halua postia meiltä.

Jos et ole antanut lupaa kolmannen osapuolen postituksiin tai tutkimuksiin, otamme yhteyttä ainoastaan kun lähetämme tarjouksia koskien Corset Storya tai Corset Story Ltd muita osapuolia.

Voit poistaa itsesi postituslistalta klikkaamalla tästä

TIETOSUOJA

Corset Story Ltd takaa, että kaikki tarvittava tehdään, jotta kaikki tieto pidetään turvassa ja että tietoja ei käytetä luvattomasti tai väärin.

Meillä on tiukka sisäinen menettelytapa, jota kaikkien yhtiön työntekijöiden, urakoitsijoiden ja konsulttien tulee noudattaa. Näitä tapoja seurataan ja päivitetään kokoaika, jotta ne pysyvät ajan tasalla.

Me emme jaa tietoja kolmansien osapuolien kanssa. Käyttäjät, jotka ovat merkitty ”kolmansiksi osapuoliksi”, vastaanottavat viestejä ainoastaan tarkoin valituilta yhtiökumppaneiltamme.

Kaikki mainonta on ainoastaan lähetetty Corset Story Ltd.järjestelmän kautta. Me emme jaa henkilökohtaisia tietoja tietojärjestelmästämme kolmansille osapuolille.

Henkilö voi pyytää Corset Story Ltd ylläpitämiä henkilökohtaisia tietoja koska vain lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

MAILCHIMP UUTISKIRJEEN TILAUS

Corset Story Ltd käyttää MailChimp- palvelua lähettäessään uutiskirjeitä saähköpostiin ja ylläpitäessään postituslistoja. Emme välitä sähköisen uutiskirjeen vastaanottajien sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille. Ainoastaan Corset Story Ltd lähettää sinulle olennaista sähköpostia.

Uutiskirjettäsi voit hallita joko ”ASIAKASTILI”- kohdasta internetsivultamme tai sähköisten uutiskirjeiden kautta. Sinä voit hallita, haluatko vastaanottaa tai perua uutiskirjeen näiden sähköisten uutiskirjeiden kautta.

Feefo Palaute Palvelu

Kun tilaus on jätetty, meidän Feefo- sovellus lähettää 14 päivän kuluessa automaattisesti sähköpostin sähköpostiosoitteeseen , jota olet käyttänyt tilatessasi tuotteen.

Tätä käytetään, jotta saamme tietää millainen asiakaskokemus ja tuote on ollut. Feefo on Corset Storyn valitsema palautus ohjelmisto emmekä ole antaneet oikeutta jakaa henkilökohtaista tietoa kolmansien osapuolien kanssa.

Palaute on vapaaehtoista mutta me kehoitamme jakamaan mielipiteesi ja kokemuksesi, jotta voimme auttaa parantamaan tuotteitamme ja palvelujamme.

LOKITIEDOSTOT

Lokitietoja ylläpidetään ja analysoidaan kaikista pyydetyistä tiedostoista tämän internetsivun web-palvelimilla. Lokitiedostot eivät säilytä henkilökohtaisia tietoja, mutta säilyttävät käyttäjän IP- osoitteen, jonka meidän web palvelimet automaattisesti tunnistavat.

Ainoastaan yhteenkootut analyysit näistä lokeista on käytetty internetsivun käytön tarkkailuun. Corset Story Ltd työntekijät ja yhteistyökumppanit voivat mahdollisesti analysoida tietoja tarkkaillakseen kuinka suosittu sivu on ja mitkä ovat käytetyimmät käyttäjäpolut muiden tietojen lisäksi.

Niinkuin aiemmin mainittu, Corset Story Ltd ei pyri tunnistamaan yksittäisiä käyttäjiä. Sinun tulisi huomioida, että käyntisi internetsivullamme, luo lokimerkintöjä sinun ISP- järjestelmään tai verkoston palvelujen luojaan.

Nämä yhteisöt voivat mahdollisesti tunnistaa asiakkaan atk-laitteen, jota käytät käydessämme sivullamme. Tätä seuraa verkkopalvelujen tarjoaja, eikä Corset Story Ltd. ota vastuuta asiasta.

Corset Story Ltd. ei aio jäljittää tai tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä, ellei kyseessä ole epäily luvattomasta pääsystä järjestelmään tai Corset Story Ltd. palvelujen tarjoajan järjestelmään.

Tämän sivun käyttöehtona on, että kaikkien käyttäjien pitää antaa lupa Corset Story Ltd. pääsyn lokeihin, jotta voimme jäljittää henkilöt, jotka yrittävät luvattomasti päästä järjestelmään.

Kaikki Corset Story Ltd keräämät lokitiedot pidetään turvassa, eikä kolmansille osapuolille anneta pääsyä kasittelemättömiin lokitietoihin.

IKÄ RAJOITUS

Meidän internetsivumme ei ole kohdistettu alle 18- vuotilaille. Me emme pidä tietoja alle 14- vuotiaista ilman vanhempien kirjallista lupaa.

VALVOMINEN

Jos sinulla on kysyttävää Corset Story Ltd:n mallistoista ja/tai henkilökohtaisten tietojen hyödyntämisestä, voit lähettää sen osoitteeseen:

 • Corset Story
 • Unit B, 20 Harriott Drive
 • Heathcote Industrial Estate
 • Warwick
 • CV34 6TJ
 • United Kingdom
 •  

  Corset Story Ltd on lupa muuttaa tätä sopimusta milloin vain. Merkittävistä muutoksista ilmoitamme joko sähköpostitse tai internetsivullamme. Jos ei toisin mainita, muutokset tulevat voimaan välittömästi.

  NOUDATTAMINEN

  Corset Story Ltd on täysin hyväksynyt EU PEC Asetukset (2003) ja US Can Spam Asetukset (2003). Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä [email protected]

  Seuraa meitä

  © Corset Story Ltd
  Corset Story Ltd
  Registered Office: Unit B, 20 Harriott Drive, Heathcote Industrial Estate, Warwick, CV34 6TJ, United Kingdom
  Company registration 7322670, VAT No: GB 944943881, FR 09540072428, IE 9820589R, DE 283798189, AT 684889983, ES N8262524E, BE 0843407674, FI 26131586 , IT00159849991, NL 823967530